&more

&more er Aalborg Lufthavns restaurant, der serverer lækre råvarer med dertilhørende særligt udvalgte øl, rødvine, hvidvine og champagne.

Der serveres morgenmad såvel som lækre sandwiches og smørrebrød, som passer perfekt sammen med et godt glas vin eller en specialøl, der garanterer en god og autentisk smag.

Restauranten er at finde ved gate 4, lige efter DutyFree, hvor vores venlige og dygtige personale står klar til at byde dig velkommen ind i &more's hyggelige atmosfære - i flotte og stilrene omgivelser.

De perfekte rammer er derfor sat for, at du kan nyde et skønt måltid og et dejligt glas vin, inden du skal ud på din rejse.

&more åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.

Kontakt til &more kan gøres på:

Telefon: 96 32 67 79

Email: food@aal.dk

Shopping i DutyFree

Brug tiden fornuftigt før du skal ud at rejse og tag et kig på de mange skønne produkter fra Lufthavnens DutyFree shop.

Læs mere


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.