Food

Hos Aalborg Lufthavns restaurant, Food, kan du købe et væld af forskellig og velsmagende mad - naturligvis baseret på friske, sæsonbestemte og om muligt økologiske råvarer.

Passagererne får her en mulighed for at vælge mellem frisklavet og færdigpakket mad, som er let og nemt at tage med videre på rejsen, eller salater og burgere lavet ud fra passagerernes egne ønsker. Alle retter er selvfølgelig serveret i miljøvenlige emballager, som hver især passer perfekt til de forskellige løsninger.

Derudover har Food et stort udvalg af kolde og varme drikke, hvor du blandt andet kan nyde godt af smoothies, friskpresset juice og kaffe i alverdens udgaver.

Lav din egen cappuccino

Ønsker du en god kop kaffe, så henviser vi også til vores kaffebar lige overfor Food. Her kan du på den installerede Ipad vælge din yndlings kaffe, som herefter brygges. Betaling foregår ved kassen.

Obs. Det er muligt at betale med MobilePay i Aalborg Lufthavn.

Food åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.

Kontakt til Food kan gøres på:

Telefon: 96326779

Email: food@aal.dk


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.