Mad og drikke i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn kan tilbyde en række af muligheder til de rejsende, der ønsker en lille bid mad eller noget at drikke før de skal ombord på deres fly. Om du er til det helt store måltid, med alt hvad der hører til, eller blot er lidt lækkersulten, så har Aalborg Lufthavn lige dét du står og mangler.

Læs mere om de forskellige muligheder for mad og drikke under sidemenuen til venstre, hvor du blandt andet kan læse om lufthavnens restaurant, Food, der tilbyder et væld af skønne retter til enhver smag.

Du kan også besøge Aalborg Lufthavns eksklusive konceptrestaurant, & MORE, der serverer grill sandwiches og lækre smørrebrød med dertilhørende god øl og vin.

Shopping i DutyFree

Brug tiden fornuftigt før du skal ud at rejse og tag et kig på de mange skønne produkter fra Lufthavnens DutyFree shop.

Læs mere


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.