Det danske Caribien

Naturskøn ferie i paradisiske omgivelser under eksotiske himmelstrøg.

Med en gennemsnitstemperatur på 27 grader er De Dansk Vestindiske Øer et sandt paradis for de, som gerne vil opleve en del af Caribien. Øerne er kendt for deres hvide sandstrande og azurblå hav, som omgiver de ellers naturskønne omgivelser.

På De Dansk Vestindiske Øer får du et unikt indblik i en del af den danske historie som slavehandlere og plantageejere. Det subtropiske, tempereret klima betyder, at øernes frugtbare natur er et særsyn for sig, hvor farverige blomster og vilde vandfald pryder øernes mange kroge.

På de tre øer St. Croix, St. John og St. Thomas finder du danske kulturskatte og historiske monumenter, som illustrerer de vigtige kampe som er gået forud for afskaffelsen af slavehandel. Derudover kan du også opleve de gamle plantager, hvor der blev produceret sukker til blandt andet rom og videresalg.

I bybilledet præger danske navne vejskiltene og butikkerne, da beboerne har fastholdt de gamle danske aner på trods af, at øerne blev solgt til Amerika i 1917, hvortil de også fik navnet De Amerikanske Jomfruøer.

Links:

Periode:
Vinter

Flyvetid:
Ca. 15 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Bravo Tours

Dage: Fredag
Periode: 18.11.2016 - 24.03.2017

Historiske efterlevn

De Dansk Vestindiske Øer var officielt danske fra 1754 til 1917, men allerede årtier forinden drev danskere handel fra øerne. I dag er de primært naturreservater, hvor der stadig er tydelige spor efter den gamle plantageindustri og slaveoprøret i 1733. Der er rig mulighed for at udforske den danske historie på øernes mange museer, hvor du kan opleve dansk storhed, kolonisering og forfald.

Er du mere til naturrige oplevelser, kan du tage på tur i øernes regnskove, hvor du kan nyde dyrelivet, der ikke er sammenligneligt med det danske. Du kan også tage ud og snorkle eller dykke i det skønne azurblå hav, hvor koralrev og eksotiske fisk bryder de hvide sandkorn, som pryder bunden. Eller vil du måske opleve delfinerne og hvalernes yndefulde bevægelser i det store Atlanterhav, kan du bestille en sejltur med en af de lokale.

Kultur og shopping

Med inspiration i øernes kulturarv, er de kulinariske oplevelser på De Dansk Vestindiske Øer noget helt særligt. De lokale bruger anderledes udskæringer af kød, nymalede krydderier og friskhøstede grøntsager til at kreere fantastiske, smagsnuancerede retter. Beboerne lægger vægt på en gennemgående øko-kultur, hvilket også giver udslag i smagfulde råvarer.

Sammenholdet med tidligere magthavere har stor betydning for kulturen, hvorfor lokalbefolkningen gør en dyd ud af at modtage turisterne med åbne arme og store smil. I løbet af dagen fyldes gaderne med reggae musik og livsglade børn, hvor beboerne, klædt i smukke, farverige dragter, byder op til dans. Går du på shopping i øernes små boder, kan du godt gøre en god handel, da priserne generelt er lave på øerne.

Øerne er meget populære turistmål blandt rejsende grundet det dejlige klima og de fantastiske kyster, der sammenlagt strækker sig 188 kilometer, hvorfor du også kan opleve, at spektakulære krydstogtsskibe fra hele verden lægger til havn.

Om aftenen sænker den idylliske ro sig over øerne. Fra øernes barer kan du nyde den smukke solnedgang over et enestående ferieparadis, der formåer at forene de eksotiske himmelstrøg med historiske oplevelser for hele familien.

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Få de bedste og bedste tilbud på en lejebil lige her.  

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.