En fredelig perle i det græske ø-hav

Øens rolige atmosfære indbyder til hyggelige stunder sammen med dem du holder af.

En uberørt perle med perfekte omgivelser til smukke vandreture må være den rette betegnelse, når man taler om Tilos.

Flere og flere vælger at tilbringe en solrig ferie på den græske ø Tilos, hvilket med stor sandsynlighed er grundet den skønne, rolige stemning, der findes på øen. Omkring 60 mennesker bor på øen i vinterperioden, men om sommeren stiger aktiviteten, og her huser øen ca. 300 mennesker.

Søger du en afslappet stemning, kan Tilos på mange måder tilfredsstille dit behov for en ferie med fokus på at komme helt ned i tempo og fordybelse. Turismen har ikke indtaget Tilos, som den har på mange andre feriemål i det græske ø-hav.

Tilos' bjerge og klipper inviterer til lange vandreture i det smukke landskab. Øens mange vandrestier er af forskellige sværhedsgrader, og du finder helt bestemt en tur, der passer til dig. Øens mange strande langs kysten er smukke og mulighederne for at snorkle er i top i det krystalklare vand.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
4.5 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Apollo Rejser, Falk Lauritsen

Dage: Søndag
Periode: 18.06.2017 - 01.10.2017

Kulinariske oplevelser

Der er noget for enhver smag, når det kommer til de aktiviteter, øen byder på. Først og fremmest må det siges at være det klassiske, græske køkken, som alle bør opleve på Tilos. Fantastiske retter, der ikke kun centrerer sig om skaldyr og fisk, men hvor kød også er en stor del af menuen.

Nyd de lokale retter med et glas af husets vin på en taverne, eller i en af de hyggelige restauranter i hovedstaden, Livadia. Som afslutning på aftenen kan du besøge en af de to musikbarer, hvor der bliver budt op til dans.

Tilos er unik på mange måder. Søger du stilhed, får du det her. Søger du aktiviteter, får du det her.

Afslapning i solens stråler

Mulighederne for sol og hav på Tilos er mange. I bugten Eristos ligger en af øens bedste og mest besøgte strande. Her dominerer det grovkornede sand, men ved havnebyen Livadia finder du skøn rullestensstrand. 

Ved mange af øens bugter finder du ligeledes fredelige strande, hvor du kan ligge næsten uforstyrret. I juli sniger temperaturen sig op på knap 30 grader – så med en god bog og en solhat kan du ligge der hele dagen. 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Vi har samlet de billigste tilbud fra Rentalcars lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.