Kongen af kanarieøerne

Tenerife er den største af kanarieøerne og måske endda den smukkeste.

På Tenerife findes et stort udbud af udflugtsmuligheder, når du har fået nok af sol, strand og natteliv. Du finder alt lige fra hvalsafari til rundtur på øen i bus eller i lejet bil.

Tenerife er solrig og knastør i syd og frodig i nord med grønne skove, blomstrende dale og talrige bananplantager. Øens nordkyst kendetegnes ved de frodige bjergkamme samt de lavt hængende skyer.

På Tenerife finder du også vulkanen Teide, som med den sneklædte top og sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg og Tenerifes største attraktion. Den enestående lavaørken, der omgiver vulkanen, er en stor oplevelse for store som små.

Hovedstaden Santa Cruz er fyldt med liv, og her findes noget for enhver smag. Kulturelle bygninger, parlamentet eller shopping på Plaza de España eller Plaza de la Candelaria, hvor du finder flere af de berømte internationale mærker. For at få alle seværdighederne med, kan du hoppe af og på de åbne busser, som kører forbi alt hvad der er værd at se.

Links:

Periode:
Vinter

Flyvetid:
Ca. 5,5 timer

Dage: Søndag, Lørdag
Periode: 15.10.2016 - 16.04.2017
Mest populære afgange til Tenerife
21 decAAL 08:005t 25mTEN 12:25
28 decTEN 13:255t 10mAAL 19:35
2.698,-Vælg

Se flere

Sandstrand i topklasse

Er du til strande med turkis vand, palmer og det velkendte gyldne sand, så finder du også det på Tenerife. 6 km. nord for hovedstaden Santa Cruz ligger nemlig stranden Las Teresitas. Med lavt vand er stranden ideel for familier, og dækket af bjerge, som skærmer af for vinden, er idyllen helt i top. Sandet er importeret fra Sahara, formen er den velkendte halvmåneform, og dine tanker bliver straks henledt på billeder af en noget nær perfekt strand - for det er Las Teresitas.

Stranden er at finde på Anaga-halvøen, som ud over en overdådig strand også tilbyder en tilsvarende naturskønhed. Stejle bjerge knejser på majestætiske baggrunde af grønne dale og hvidmalede huse. 

Med lavt vand er stranden ideel for familier, og dækket af bjerge, som skærmer af for vinden, er idyllen helt i top 

Den glemte by

En turistklassiker på Tenerife er Masca-dalen. Tidligere gik byen Masca under navnet, 'den glemte by', fordi ingen andre end de lokale besøgte stedet. Sådan er det bestemt ikke mere. Trods dens afsondrethed, er byen bestemt ikke glemt i dag - omverdenen har fået øjnene op for dens skønhed. Nu strømmer turister til for at se den gamle landsby med de små primitive huse, beliggende træt og godt i en sjælden smuk og dramatisk dal.

Flere rejsebureauer og hoteller arrangerer ture med vandringer i Masca-dalen, hvor du bliver afhentet på hotellet og afleveret samme sted igen om eftermiddagen. Turen gennem Masca-dalen varer ca. en halv dag. Undervejs skal du kravle over klipper, klemme dig ind mellem klippesprækker og krydse små vandløb. Det er helt sikkert en naturskøn oplevelse.

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Vi har samlet de billigste tilbud fra Rentalcars lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.