En italiensk perle

Øens karismatiske natur dækker over de skønneste olivenlunde, frodige bjergtoppe og fantastiske klippeskrænter.

En uberørt perle ud for den italienske kyst må være den rette betegnelse, når man taler om Sardinien.

Endnu har turismen ikke indtaget Sardinien, som den har på mange andre sydeuropæiske øer, hvorfor besøgende på øen får et helt unikt indblik i befolkningens kultur. 

Hovedparten af øens 1.6 millioner indbyggere beskæftiger sig med turisme, men også landbrug er et stort erhverv. Ikke alle beboere på øen har dog taget den teknologiske udvikling til sig. Især lokalbefolkningen i de mindre byer i bjergene benytter således fortsat dyr som transportmiddel eller lader dem gå frit omkring på vejene. 

Det er ikke noget under, at øens enestående strand, La Pelosa, blandt italienere omtales som et stykke af Caribien. Det er en af de smukkeste strande i Europa, med sit fløjlsbløde sand og turkise vand. Hvis man er mere til glamour og shopping, kan et smut til byen, Port Cervo, være en oplevelse i særklasse. Her kan man opleve eksklusive yachter, butikker og restauranter, hvor kvaliteten er i højsædet.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
Ca. 3 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
TUI

Dage: Onsdag
Periode: 10.05.2017 - 11.10.2017

Kulinariske oplevelser

Der er noget for enhver smag, når det kommer til de mange aktiviteter, øen byder på. Først og fremmest må det siges at være det klassiske italienske køkken med et tvist af Sardinien, som alle bør opleve på en ferie til øen. Fantastiske retter, der ikke kun centrerer sig om skaldyr og fisk, men hvor kød er en stor del af menuen.

Øens egen produktion af vin er også en smagsoplevelse værd, da kvaliteten efterhånden kan sammenlignes med den, man oplever på det italienske fastland.

Du kan spise på en af restauranterne langs promenaden på toppen af ringmuren med panoramaudsigt over Middelhavet

Et populært område

Er du mere til at fordybe dig i øens historie og gamle bydele, så kan Algheros gamle bymidte anbefales. Den charmerende del af byen byder på historiske seværdigheder, hvor der også er mulighed for at shoppe i de mange små butikker eller få et velsmagende måltid på byens cafeer og restauranter.

Byen har et malerisk centrum, højt beliggende med udsigt over havet. Grundet catalanske kolonister i 1300-tallet bærer byens arkitektur et spansk præg, og du får en følelse af, at du er i Spanien frem for Italien.

Alghero byder på mange lækre restauranter for enhver smag, om enten det er familie, par eller unge, der er afsted. Du kan spise på en af restauranterne langs promenaden på toppen af ringmuren med panoramaudsigt over Middelhavet.

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Vi har samlet de billigste tilbud fra Rentalcars lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.