Natur og fjeld i storbyen

Oplev den helt særlige natur blandet med en kulturel storby.

Fra d. 26. marts har SAS fem direkte ugentlige afgange til Oslo fra Aalborg.

Oslo er Norges hovedstad og største by og en helt igennem grøn storby.

De 575.000 indbyggere i Oslo har natur og fjeld, lige uden for døren til vandre- og sejlture om sommeren og skiløb om vinteren - turister har de samme muligheder for at opleve Oslo i både grønt og hvidt. Med Trikken (sporvognen) fra Sentralstasjonen midt i byen, er man hurtigt oppe på fjeldet i Nordmarka - 'Oslos tag'. Her kan man om vinteren stå på ski og nyde naturen på alle andre tider af året.

Oslo har seværdigheder for enhver smag. Her er et enormt udbud af restauranter og et spændende, varieret natteliv. Byens havnefront er fantastisk. Blandt de mange grønne oaser i Oslo er Vigelandsparken med skulpturer i granit, jern og bronze noget særligt.

På havnefronten præsenterer det smukke Operahuset sig på fornemmeste vis. Det har fået utallige priser for sin enestående arkitektur. Fra taget kan du nyde udsigten over byen. Her ser du ud over Oslofjorden til museumsøen Bygdøy med Norsk Folkemuseum. Det er et enormt frilandsmuseum med 170 gamle huse fra hele Norge. Desuden er her Vikingeskipshuset, Fram-Museet med polarskibet ”Fram” og Thor Heyredals Kon-Tiki-Museet.

Links:

Periode:
Hele året

Flyvetid:
1 time

Flyselskab / Rejseselskab:
British Airways, SAS

Dage: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Søndag
Periode: Hele året
Mest populære afgange til Oslo
30 majAAL 15:501t 10mOSL 17:00
8 junOSL 09:401t 10mAAL 10:50
1.448,-Vælg
31 majAAL 15:501t 10mOSL 17:00
2 junOSL 09:051t 0mAAL 10:05
1.595,-Vælg
16 junAAL 07:401t 0mOSL 08:40
23 junOSL 17:251t 10mAAL 18:35
1.449,-Vælg

Se flere

Shopping på Karl Johan Gate

Karl Joahn Gate er Oslos hovedstrøg, som går lige gennem centrum. Her er der god mulighed for shopping i de fine stormagasiner. Oslo har mange hyggelige cafeer og restauranter, og en del af dem finder du blandt andet på Karl Johan Gate.

Besøg også det charmerende og mindre shoppingcenter, Bærums Verk, der ligger 20-30 minutter uden for Oslo centrum. Her finder du omkring 50 butikker, restauranter, gallerier, kunsthåndværk og værksteder.

Oslo har seværdigheder for enhver smag. Her er et enormt udbud af restauranter og et spændende, varieret natteliv

Husk den toldfrie ration

Der snakkes meget om det høje norske prisniveau, men det nærmer sig efterhånden det danske. Kun cigaretter, øl, vin og stærkere drikke beskattes voldsomt, men da Norge står uden for EU, kan man købe den toldfrie ration i DutyFree shoppen i Aalborg Lufthavn og derved spare mange penge.

Oslo byder på meget alsidighed, hvor et spændende byliv og hyggelig shopping kombineret med en skøn natur og skimuligheder, gør storbyen perfekt som feriemål for hele familien.

 

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Oslo fra Rentalcars lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.