Sydens nærmeste feriemål

Mallorca er mindre end tre timer væk og ét af sydens nærmeste feriemål.

Det klassiske feriemål, Mallorca, er uomtvisteligt ét af de mest spændende og dejligste feriemål i Europa. Selv efter flere besøg, er der masser af nyt at opleve på den dejlige, forskelligartede ferieø.

Har man først besøgt øen er det let at blive forelsket i det vidunderlige klima, de smukke strande, de hyggelige byer og det betagende landskab med bjerge, klipper og store vider. Trods turismen har Mallorca bevaret sin charme. Det er er her du finder, store bugter med lange, hvide og børnevenlige sandstrande - og små hyggelige vige mellem klipper - perfekte til badeferie. Mallorca byder på også på skønne restauranter, hvor det lokale køkken er meget delikat.

Du finder frodige dale midt på øen, bjergsider med dyrkede terrasser og nøgne klippetinder. Vandreture er skønne på kærlighedens ø. Der er menneskemylder i storbyen Palma, hvor der er fest og farver. Du finder ensomme landsbyer, bondegårde og klostre ude på landet, hvor man ofte har naturen for sig selv. Mallorca er p.g.a. sin smukke natur meget populær blandt cykelentusiaster, vandrere og udøvere af diverse typer af udendørs sport.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
Ca. 3 timer

Dage: Tirsdag, Fredag, Lørdag, Onsdag
Periode: 01.04.2017 - 28.10.2017
Mest populære afgange til Mallorca
29 aprAAL 17:453t 5mMAL 20:50
6 majMAL 21:353t 5mAAL 00:40
1.278,-Vælg
29 aprAAL 17:453t 5mMAL 20:50
13 majMAL 21:353t 5mAAL 00:40
1.478,-Vælg
6 maj
Bravo Tours
Uspecificeret hotel Mallorca
8 Dage
2.398,-Vælg

Se flere

Børnefamiliernes favorit

Alcudia siges at være børnefamiliernes favorit område på Mallorca. Her finder man den fineste lavvandede og meget børnevenlige strand med det smukkeste turkisblå vand. Stranden strækker sig hele 14 kilometer med en bilfri strandpromenade hele vejen til Puerto de Alcudia. Her finder du også fremragende spisesteder samt gode shoppingmuligheder.

Man kan også søge ud til Cala d’Ors og nyde en forfriskende dukkert i klare badebugter. Her er der ikke så lavvandet, men til gengæld kan man svømme rundt i smukke naturomgivelser. Og hvis vejret er roligt bør man ikke være urolig.

Er man til kilometerlange og finkornet sandstrande, smukke badebugter, skøn mad, et livligt natteliv og et hav af aktiviteter til vands og lands, så er Mallorca stedet for dig.

Ud på eventyr

Det er let og spændende at udforske øen i en lejet bil og de aktive kan cykle eller vandre i bjergene - på egen hånd eller på organiserede vandreture. Vandring er en af de skønneste måder at opleve ferieøen Mallorca på. Der er lettere vandreture for de urutinerede, og er man rutineret kan man sammensætte vandreture til flere uger.

Mallorca er ikke en stor ø, alligevel finder man her nogen af de mest indtagende bjerge man kan tænke sig og bjergkæden Tramuntana på Mallorcas vestkyst danner rammen om nogen af øens mest imponerende naturoplevelser. Mountain Biking og Canyoning er også meget populært – men sætter større krav til fysikken end vandring gør. Her kan de fleste være med. Vandreturene varierer meget og man kan både vandre i gennem klippefyldt højland med udsigt til imponerende bjergtoppe samt højt og lavtliggende olivenlunde – på bunden af dybe kløfter. Naturen er et imponerende syn.

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den perfekte lejebil på Mallorca lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.