Solskin i Det græske øhav

Solstråler, krystalklart vand - den græske ferieperle, Korfu, emmer af atmosfære og dejlig feriestemning.

Med sine gyldne strande og frodige natur er Korfu et populært rejsemål for turister verden over. Øen, der er den anden største ø i Det Ioniske hav, er 60 kilometer lang og 30 kilometer bred på sit bredeste punkt.

På Unescos Verdensarvsliste finder man den gamle del af øens hovedby, Korfu by, grundet sin venetianske arkitektur, som er dateret tilbage til f.Kr. I bydelen kan man opleve både græske, italienske og engelske byggestile fra de mange besættelser samt få et indblik i den autentiske græske kultur, hvor mange af øens gastronomiske perler også ligger gemt. I den moderne del af Korfu by finder man shopping distriktet. Her er der et væld af hyggelige souvenirshops og tøjbutikker, ellers kan man også udfordre sine smagsløg med kendte græske specialiteter på en af de mange restauranter i bydelen.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
Ca. 4 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Airnavia / SunCharter

Dage: Søndag
Periode: 14.05.2017 - 15.10.2017

Enestående kulturelle oplevelser

Der er rigeligt med aktivitet på øen, med over 120.000 fastboende indbyggere. Mange af dem erhverver sig med landbrug, som de med glæde viser frem for øens turister. Vin- og honningproduktion er ligeledes en populær beskæftigelse på øen, da det varme klima skaber fantastiske rammer for at producere vin i særklasse og enestående honning med aromaer fra øens mange blomster.

Af aktiviteter kan der nævnes øens imponerende golfbane og Aqualand, hvor hele familien kan nyde en sjov dag. Derudover kan man også komme ud og se øens frugtplantager og drypstensgrotter eller tage en sejltur rundt om øen. Mange vælger at opleve øen på egen hånd ved enten at leje en bil, cykler eller scootere til at komme rundt på.

Det varme klima skaber fantastiske rammer for at producere vin i særklasse og enestående honning

Sol og sommer

Med nogle af Grækenlands bedste strande, er Korfu den ideelle ferieø for de, som ønsker en afslappende ferie. I omgivelser af cypresstræer og olivenlunde ligger de små badebugter hengemt, hvor bløde sandstrande og blå bølger skaber en helt utrolig atmosfære. Byerne Agios Gordis og Agios Georgios er meget populære ferieområder blandt de, som vil nyde solens varme stråler i smukke omgivelser.

Korfu er et af de få steder, hvor det er tilladt at dykke i Grækenland, og hvor havet også er klart nok til det. Du kan derfor også tage på en udflugt til havs, hvor du kan få mulighed for at gå på opdagelse i havets mange skatte. 

 

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. På Rentalcars.com kan du finde den perfekte lejebil i Korfu.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.