Klassisk vintersolferie

Gran Canaria tilbyder solgaranti (næsten), når vinteren kryber ind i de danske stuer.

Gran Canaria er den mest populære af De kanariske øer - ikke mindst for danskerne, som specielt i vintermånederne nyder godt af den altid skinnende sol og dejlige sommertemperaturer.

Den skønne ø, der ligger få hundred kilometer fra Afrikas kyst, tager imod godt 3 millioner turister hvert år, hvor de fleste rejser til den sydlige eller østlige del af øen, hvor solen skinner næsten hele tiden og regn er en sjældenhed. Her finder man derfor også en perlerække af dejlige badebyer, samt gode badestrande.

Der er talrige gode badestrande at finde på Gran Canaria, hvor Maspalomas er den største, men også Playa del Inglés og Punta de Meloneras er værd at nævne. Maspalomas er mest kendt for dens unikke sandklitter – et imponerende stykke Sahara lige ud til det lune, blå hav, der også byder på spændende dybhavsfiskeri. Sydsidens største strand er også kendt for sit gamle fyrtårn, der har været til stede lige siden øen tog imod de første turister og hele området blev forvandlet til et populært ferieresort.

Links:

Periode:
Hele året

Flyvetid:
Ca. 5,5 timer

Dage: Onsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Periode: 14.10.2016 - 27.09.2017
Mest populære afgange til Gran Canaria
4 aprAAL 10:405t 20mGRA 15:00
11 aprGRA 16:005t 5mAAL 22:05
3.602,-Vælg

Se flere

Tropiske Gran Canaria

De tre strandområder har meget at byde på. Playa de Inglés og Punta de Meloneras hænger helt sammen, så man kan vandre fra den ene til den anden. Foruden de oplagte muligheder for solbadning – blandt andet ved tillagte isolerede områder – er der også to nudistområder. Grundet de gode bølge, holder der også mange surfere til, som giver et mix af vandrere, nudister og surfere, der frit florerer på de tre strandområder.

Gran Canaria har også en frodig, grøn side. Tag på opdagelse midt på øen, hvor du i bjergene kan vandre i stilhed i smukke dale. Trods det faktum, at Gran Canaria er lille, har den en usædvanlig rig naturarv. Det unikke ved dets økosystemer, dens flora og fauna - herunder arter, der kun findes her - og dets geologi har fået de offentlige institutioner på De Kanariske Øer, Spanien og andre internationale institutioner til at sikre bevarelsen af ​​øens naturskatte.

Køb toldfrit i Las Palmas

Storbyen Las Palmas har det helt store udbud af toldfrie varer, for Kanarieøerne er toldfrit område. Det er desuden en hyggelig storby, hvor du finder alle de gængse mærkevarebutikker og mange hyggelige cafeer. Glem ikke en slentretur i den gamle spændende bydel Vegueta, hvor det gamle rådhus præsenterer sig rigtig flot.

 

 

 

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den perfekte lejebil på Gran Canaria lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.