Norditaliens åndehul

Som det mest populære rejsemål i Norditalien, vil Gardasøen betage dig med sin enestående natur og fredelige omgivelser.

Gardasøen eller 'Largo de Garda' er Italiens største sø og blev skabt ved slutningen af den sidste istid af gletsjere. Den kæmpe, klare sø blandt flotte høje bjerge, er helt igennem fantastisk at opleve, og det er derfor ikke underligt, at Gardasøen er et meget populært turistområde, hvor skønne hoteller og muligheder for camping tiltrækker danskerne.

Foruden de helt uimodståelige badefaciliteter langs søens kant, er byerne omkring søen også fyldt med fascinerende kultur og oplevelsesrig historie, som gør Gardasøen til et oplagt rejsemål for hele familien. Mange af byerne langs søen byder også på mere moderne forhold, hvor du kan slappe af med smagfulde, italienske anretninger på byens restauranter eller besøge det kendte tivoli, Gardaland, hvor dit indre barn kan blive sluppet løs.

Udflugter til de omkring liggende byer og naturområder er der nok af. For de mere aktive, kan en tur til Dolomitterne være uforglemmelig, hvor naturens råhed og egenskaber udstilles. Bjergkæden, der består af hævede koralrev, er yderst værdifuld for norditalienerne blandt andet på grund af det store indhold af naturligt magnesium. De ca. 3.000 meter høje bjerge er en oplagt udflugt, hvis du skal en tur til Gardasøen.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
Ca. 2,5 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Nilles Rejser

Dage: Torsdag
Periode: 31.08.2017 - 12.10.2017

Salobugtens skønhed

Ved Gardasøens sydvestlige bred findes det smukke område, Salóbugten. De små lokale landsbyer langs bugtens bred, er karakteristiske for det grønne landskab og charmerende indretning. Mange rejsende falder pladask for området, hvilket også gør, at mange nyder at vende tilbage igen og igen.

Norditalien er også kendt for dets velstand i forhold til Syditalien, hvilket i høj grad afspejler sig i de lokales venlighed og åbenhed over for turister. Og Gardasøen er ingen undtagelse.

Turen til Gardasøen byder bl.a. på en tur til Veneto-provinsen. Denne provins er særdeles berømt for produktionen af Amarone, og det er desuden det eneste sted i verden vinen laves. Vinproduktionen i Norditalien er noget af det fineste der findes, og vinelskere er i flere år valfartet til for at udforske de mange forskellige smage.

Det italienske eventyr

Gardasøen, cyklingens Eldorado, er desuden et yndet sted at tage hen for cykelryttere - amatører såvel som professionelle. Søen kombinerer muligheden for afslapning i hyggelige omgivelser med mulighed for at være aktiv på cyklen i de nærliggende bjerge og flotte landskaber.

Når Italien er destinationsstedet, så er det et must at udforske det fabelagtige italienske køkken, som er kendt for sin mad i højeste klasse. Vær ikke bange for at prøve de mindre lokale restauranter, da det oftest er her du finder den store passion for madlavningen, og får en yderst gavmild og venlig betjening.

Tag på en 9-dags tur med All Inklusive Light med Nilles Rejser, hvor du oplever nogle af de flotteste steder Norditalien og Gardasøen har at byde på.

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Få de bedste og bedste tilbud på en lejebil lige her.  

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.