Eventyrferie midt i Atlanten

Midt ude i Atlanterhavet ligger Færøerne. Her venter en af de absolut smukkeste naturoplevelser verden har at byde på.

Det hedder Færøerne, for der er 18 af dem, små og større klippeøer i Atlanten - og det er verdens mest unikke øsamfund. Det er samtidig en af de absolut smukkeste naturoplevelser i verden.

Et internationalt ekspertpanel har i tidsskriftet National Geographic sammenlignet 111 øsamfund verden over og kåret Færøerne som verdens mest unikke øsamfund, både når det gælder natur og befolkning.

Øerne er af vulkansk oprindelse, som har en lang historie, helt tilbage til 600-tallet, da irske munke bosatte sig. Omkring år 900 blev de fortrængt af norske vikinger, hvor deres gamle bopladser i dag er et spændende museum.

På Færøerne er der fred og ro i en storslået, barsk og dramatisk natur med forrevne klipper, dybe grotter, irgrønne bakker ned mod det blå Atlanterhav, et fantastisk lys og idylliske bygder. For den aktive turist er der bl.a. vandreture, lystfiskeri, bådture og for fugleinteresserede er øerne et sandt paradis. Specielt øen, Mykines, kan anbefales til fuglekiggere. Her findes stadig store kolonier af lunder (søpapegøjer). Man sejler til øen med en lokal båd fra Sørvágur.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
Ca. 2 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Atlantic Airways

Dage: Tirsdag, Torsdag
Periode: 20.06.2017 - 10.08.2017
Mest populære afgange til Færøerne
27 junAAL 20:351t 45mFæ 21:20
6 julFæ 07:001t 45mAAL 09:45
1.867,-Vælg
4 julAAL 20:351t 45mFæ 21:20
11 julFæ 17:051t 45mAAL 19:50
1.905,-Vælg
6 julAAL 10:301t 55mFæ 11:25
11 julFæ 17:051t 45mAAL 19:50
1.806,-Vælg

Se flere

Med turbåd på eventyr

Naturen spiller hovedrollen på Færøerne, der bebos af bare 48.290 mennesker, hvor knap 20.000 af dem bor i hovedstaden, Torshavn. De omtaler selv Torshavn som verdens mindste hovedstad.

Der er generelt mange muligheder for sejlture med udflugtsbåde mellem høje fuglefjelde, gennem fascinerende huller i klipperne og ind i de grotter, som havet har skabt.

I grotten, Klæmintsgjógv på øen, Hestur, har havet i årtusinder bearbejdet og udvidet kløften til en underjordisk katedral, der er 400 meter dyb og 50 meter høj. Der er jævnligt bådture ud til grotten om sommeren, og som noget helt unikt bliver der afholdt koncerter i grotten, hvor grottens størrelse og udformning sørger for en enestående akustik.

Smuk og dramatisk natur

Der er ikke noget så bjergtagende, som at vandre rundt på toppen af en af de mange bakker og skue ud mod havet og de imponerende klippeformationer. Færøernes beliggenhed i Nordatlanten gør klimaet oceanisk, fugtigt og ofte ustadigt, der er størst chance for godt vejr i sommermånederne.

Så ønsker du en anderledes ferie i et uspoleret øsamfund, så besøg Færøerne for de spektakulære oplevelser, der venter på den fantastiske klippeø.

 

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Få de bedste og bedste tilbud på en lejebil lige her.  

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.