Sommer på Cypern

Med sine utallige soltimer og utrolige strande, er Cypern det oplagte rejsemål, hvis du trænger til at blive varmet igennem og få slappet af. 

Klimaet på Cypern er uimodståeligt og det samme er de mange strande. Med temperaturer i sommer- og efterårsperioden på over 27 grader i gennemsnit og vandtemperaturer på nogenlunde det samme, så kommer man ikke udenom, at en gedigen badeferie er ideel. 

Cypern er en af de dejligste ferieøer i Europa. Du får den dejlige badeferie, men også en ferie med mulighed for spændende kulturelle, historiske og aktive oplevelser. Frygt ikke at ferieoplevelserne spoleres af regn, fordi Cypern har mere end 300 solskinsdage om året, som gør øen til et skønt feriemål forår, sommer og efterår.

De høje temperaturer, mange solskinstimer og lange smukke og børnevenlige strande gør Cypern til en fantastisk destination for børnefamilien, men Cypern er også noget særligt for kæreste- eller ægteparret. Allerede i oldtiden anerkendte man Cyperns utrolige skønhed, som knytter sig til myten om kærlighedsgudinden Afrodite, hvis skønhed herskede på øen. Derfor er Cypern siden blevet kaldt for ’kærlighedens ø’, der, oplagt, indbyder til en romantisk kærlighedsferie.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
4.5 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
TUI

Dage: Fredag
Periode: 26.05.2017 - 13.10.2017

Oplevelsen af en vidunderlig natur

Den skønne ferieø byder også på en imponerende natur med masser af dyr, planter og blomster, som blandt andet kan opleves på en vandretur på Akamas-halvøen.

Hvis du søger en unik naturoplevelse, så kan en vandretur i de vidunderlige Troodosbjerge også anbefales. Bjergene er livsgivende, bogstaveligt talt, da det meste af øens drikkevand kommer derfra.

Efterfølgende kan du køre forbi Kykkoklostret, der ikke ses magen til nogen andre steder. For en anderledes oplevelse af bjergene, kan du komme med ud på en hyggelig ridetur langs bjerget, som er meget populært på Cypern. Der er guidede ture på hesteryg ud til mange af øens underskønne områder.

Hvis du søger en unik naturoplevelse, så kan en vandretur i de vidunderlige Troodosbjerge også anbefales

Stort udvalg af ferieaktiviteter

På Cypern kan du prøve alt fra dykning, bådudflugter og forlystelsesliv til vingårdsbesøg. Har du en kæmpe appetit for nattelivet, er der altid gang i den på øen, og priserne på diskoteker og barer er ganske fornuftige. Her er der rig mulighed for at prøve kræfter med den græske dans, Zorba, som giver et lille indblik ind i den interessante græske kultur, der præger øen. De kulinariske oplevelser på Cypern er ligeledes interessante, hvor du kan prøve at bestille, Meze, som består af 20 små lækre retter med alt fra cypriotisk ost til kød og fisk.

Cypern er også et strålende rejsemål for golfspilleren. Golfferien på Cypern er vidunderlig. Her er tre glimrende og meget grønne 18-hullers golfbaner, som bare står og venter på tee-off.

 

 

 

Lej bil til ferien

Lej en bil til din ferie på Cypern og kom nemt rundt på hele øen, så du får mest ud af din ferie. Vi har samlet de bedste tilbud fra Rentalcars lige her.

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.