Vidunderlige Amsterdam

Med sine smalle gader, unikke butikker og skønne naturrige bymidte oser Amsterdam af hygge. 

Du vil ikke blive skuffet, hvis du holder din ferie eller citybreak i uimodståelige Amsterdam. Hollands hovedstad er én af Europas flotteste og absolut mest moderne storbyer.

I de kendte gader som Runstraat, Reestraat eller Prisenstraat udfolder store dele af den hollandske atmosfære sig. Her finder du noget af Europas bedste shopping, en charmerende kultur, lækre spisesteder og hyggelige caféer i den skønne by, hvor kanalerne snor sig gennem byen og de elegante købmandshuse tilbage fra Europas renæssance.

Er du på udkig efter inspiration og nytænkning, så kan et besøg til de mange designudstillinger eller unikke designbutikker være et besøg værd. Amsterdam er kendt for sine mange kunstnere, som alle er med til at præge byens udseende med storslået design og arkitektur. 

Links:

Periode:
Hele året

Flyvetid:
1.5 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
KLM

Dage: Dagligt
Periode: Hele året
Mest populære afgange til Amsterdam
21 aprAAL 06:201t 20mAMS 07:40
26 aprAMS 08:251t 15mAAL 09:40
2.143,-Vælg
21 aprAAL 06:201t 20mAMS 07:40
26 aprAMS 08:251t 15mAAL 09:40
2.143,-Vælg
21 aprAAL 06:201t 20mAMS 07:40
25 aprAMS 08:251t 15mAAL 09:40
2.163,-Vælg

Se flere

Med historien for øje

Gå en tur i den meget smukke bypark, Vondelpark. Eller genoplev den fantastiske og hjerteskærende historie om Anne Franks skæbne i huset, hvor hun med sin pen skrev sig ind i hele verdens hjerter. Huset er også hjemsted for Anne Franks originale værk - dagbogen, som er én af vor tids allermest læste bøger. En absolut klassiker i verdenslitteraturen.

Holland har desuden en righoldig kunsthistorie og i Amsterdam kan du se Van Gogh museet, som har en samling på over 200 malerier af den hollandske mester. Du kan også komme indenfor i Rembrandts værksted, eller oplev Cobra Museet i Amsterdam, som har en særlig forbindelse til den danske cobrakunst.

I Amsterdam kan du se Van Gogh museet, som har en samling på over 200 malerier af den hollandske mester

Tulipanernes hjemstavn

Amsterdams botaniske have er også et besøg værd, da det er en af verdens ældste, der daterer tilbage til starten af 1600-tallet. I haven findes unikke eksemplarer, heriblandt en kaffeplante, som er af historisk betydning i forhold til den Sydamerikanske kaffekultur.  

Planlæg en forlænget weekend eller en familieferie til Amsterdam, hvor der er rig mulighed for at gå på oplevelse i det pulserende byliv, som både dag og nat er fyldt med glade mennesker.

 

 

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Amsterdam lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.