Paradisiske hvide sandstrande

14 dage i Thailand med azurblåt hav og masser af varme.

I Phuket finder du skønne badestrande, turkisfarvet hav og et fantastisk varmt klima året rundt, hvilket gør Phuket til et populært rejsemål i vintersæsonen.

Phuket er et paradis, når vinteren har ramt Danmark, og 14 dage er slet ikke for meget at tilbringe her.

Thailandske Phuket byder på mange skønne strande, der er værd at udforske, grundet den store mangfoldighed. Strandende findes indrammet, vidt åbne og uden skygge, med palmebaggrund og som udstrakte lyse pletter mod det turkisfarvede hav. Sandet varierer lige fra at være let groft til at være dyneblødt gyldent sand, hvor stedsegrønne jerntræer hviler ind over.

Specielt tre strande er værd at nævne. Patong stranden har den smukke, næsten papir-agtige sandoverflade. Karon stranden er ligesom en stor bred dyne af lækkert gyldent sand. Og Kata stranden er indrammet som en halvmåne med bølger og klipper i hver ende - en strandtur i smukke naturlige omgivelser.

Det tropiske farvand gør Phuket til et ideelt sted at snorkle eller dykke, og med vandtemperaturer på op til 28 grader, kommer du ikke til at fryse.

Links:

Periode:
Vinter

Flyvetid:
Ca. 11 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Spies Rejser

Dage: Mandag
Periode: 13.02.2017 - 13.02.2017

Khao Rang

Vil du gerne imponeres af naturens vidunderlige udskejelser, så skal man opsøge en af udsigtspunkterne omkring Phuket. Her er bakken, Khao Rang, et godt sted at nyde en fantastisk udsigt over byen og havet mod syd.

Det er populært for gymnaster og kondiløbere at teste formen op af bakken, og ved solnedgangstid er udsigten fra toppen et eftertragtet syn.

Har du lyst til at kombinere en afslappende ferie på stranden med udflugter og unikke kulturelle oplevelser, så har Phuket meget at byde på.

Udforsk historien og kulturen

Har du lyst til at kombinere en afslappende ferie på stranden med udflugter og unikke kulturelle oplevelser, så har Phuket meget at byde på. Besøg blandt andet Phukets mest betydningsfulde buddhistiske tempel i Chalong på sydkysten. Wat Chalong, som templet hedder, introducerer en helt anden måde at leve på, som tager sit udgangspunkt i roligheden, og det er en interessant oplevelse.

I Phuket by finder du generelt mange historiske huse, kinesiske templer og meget andet kultur, der bidrager til den spændende oplevelse. Besøg også Koh Phi Phi øen, Khao Sok Nationalpark eller spil tropisk golf på en af de mange lækre golfbaner. Gå heller ikke glip af det sublime, kulinariske køkken, når du besøger Phuket.

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Vi har samlet de bedste tilbud fra Rentalcars lige her.

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.